Restaurant – Hotel Silva Busteni

Restaurant Silva

Localizat la parterul hotelului Silva, oferind o priveliste deosebita asupra masivului Caraiman, restaurantul  Silva isi intampina oaspetii cu un decor clasic, luminos si stilat. Personalul atent şi selectia de preparate din bucătăria traditional românească dar şi din cea internaţională transformă locatia într-un restaurant ideal pentru mese în familie, cine romantice, banchete şi cine festive. 

Salonul Bucegi

Salonul Bucegi este cea mai noua zona a hotelului destinata oaspetilor, in zona lobby. Gandit initial ca locatie pentru mic dejun si avand o capacitate de pana la 60 de persoane, salonul Bucegi a devenit o sala multifunctionala care poate gazdui atat petreceri private cat si conferinte.

Barul Silva

Barul hotelului Silva este locul in care oaspetii se pot relaxa alaturi de prieteni, savurand o bautura racoritoare, o cafea sau un cocktail sau jucand o partida de billiard sau tenis de masa. Cu un design atragator si  capacitate de aproximativ 40 de persoane, barul Silva poate gazdui  petreceri private si diverse evenimente dedicate oaspetilor hotelului.

Terasa Silva

Terasa hotelului Silva este o oaza de relaxare si confort, principala  atractie fiind privelistea deosebita asupra masivului Caraiman pe care o au toti cei care aleg sa petreaca aici cateva momente. Terasa cu capacitate de pana la 80 de persoane este deschisa in perioada mai-octombrie si ofera bauturi si preparate specifice unui meniu de vacanta.

Evenimente

Decorul elegant si configuratia permisiva a locurilor fac din restaurantul Silva alegerea potrivita pentru evenimente private tip nunta sau botez. Capacitatea de 230 de locuri, meniurile personalizate  si serviciile de calitate sunt atuurile principale ale restaurantului Silva. Contactati echipa noastra de consultanti pentru disponibilitate si ofertare evenimente: telefon 0244/320 027 sau e-mail rezervari@hotelsilva.ro